Bestellijst

Geen bestellingen

Specials

"HET IS NOOIT TE LAAT OM GELUKKIG TE ZIJN!’
Leren kijken met nieuwe ogen naar je verleden, je heden en je toekomst
Weten en voelen wat je drijft? Verlang je naar het maken van keuzes vanuit je eigen schoenen?  Droom je er al langer van jouw leven voluit te leven? Wil je ontspannen en gelijkwaardig contact met je partner of een dierbare ander? Vind je hiervoor in alle dagdagelijkse hectiek simpelweg niet de tijd om hier iets mee te doen?Herkenbaar? Als het jou aanspreekt om in korte tijd persoonlijk te transformeren in leven, liefde en werk, dan is deze Summerschool echt iets voor jou! We bieden je de kans om binnen 4 dagen een intense reis binnen jouw bewustzijn te maken!

Lees meer
Binnenkort: Summerschool
Summerschool 5 x op Ma,Di,Wo,Do en Vr. 03-07-2023 14:00 -

"HET IS NOOIT TE LAAT OM GELUKKIG TE ZIJN!’
Leren kijken met nieuwe ogen naar je verleden, je heden en je toekomst
Weten en voelen wat je drijft? Verlang je naar het maken van keuzes vanuit je eigen schoenen?  Droom je er al langer van jouw leven voluit te leven? Wil je ontspannen en gelijkwaardig contact met je partner of een dierbare ander? Vind je hiervoor in alle dagdagelijkse hectiek simpelweg niet de tijd om hier iets mee te doen?Herkenbaar? Als het jou aanspreekt om in korte tijd persoonlijk te transformeren in leven, liefde en werk, dan is deze Winterschool echt iets voor jou! We bieden je de kans om binnen 4 dagen een intense reis binnen jouw bewustzijn te maken!

Lees meer
Binnenkort: Winterschool
Winterschool 5 x op Ma,Di,Wo,Do en Vr. 02-01-2023 14:00 -

Een 4 daagse basis training over hechtingsproblematiek in relatie tot systemisch werk. 
Systemische- en hechtingsproblematiek zijn in de praktijk nauw met elkaar verweven. Beide zijn een weerspiegeling van de mate waarin het mogelijk was om kloppende verbindingen te leggen binnen het gezin van herkomst. Het is uitermate zinvol om het verstoorde hechtingsgedrag te leren herkennen, duiden en te begrijpen.
Wil je meer weten hóe je patronen kunt doorbreken binnen relaties en ook bij jezelf? Leer dan vanuit de gehechtheidstheorie over gehechtheidsbehoeften en verbinding, dit alles vanuit een systemisch perspectief. Naast theorie is er ruimschoots plaats voor praktische oefeningen. De nadruk zal liggen op het gebruik van het ‘EFT’ model ( Emotionally Focused Therapy) en de toegang die dit geeft tot onderliggende emoties.

Lees meer
Binnenkort: Hou me los!
Hou me los! 4 x op Ma. en Di. 17-10-2022 10:00 - 17:00

Schrijf in negen maanden je eigen boek. Een geprint exemplaar van je boek neem je na afloop van de cursus mee naar huis.

HOE?
Via scriptvragen en intervisie- momenten in Villa Klein Heumen word je geholpen bij het schrijven van jouw boek. 

BEGELEIDING
Schrijver/journalist Marcel Rözer won diverse prijzen met zijn sportboeken en -verhalen. Tien jaar geleden maakte hij kennis met familieopstellingen bij Parre en Deden. Zijn heling verwoordde hij in hetboek ‘Zo Vader’, dat uitstekende recensies kreeg. Onlangs publcieerde hij zijn eerste roman, Het Blauwe Wonder.
Systeemcoach Nell Parre werkt al jarenlang individueel en met groepen. ‘Tell Your Story is een zinvolle toevoeging om inzicht te krijgen in de systemen waar een ieder in zit. Het helpt enorm om je verhaal aan het papier toe te vertrouwen.’

WANNEER?
Vanaf november 2020 tot juni 2021, negen cursus-bijeenkomsten waarin middels schrijflessen en-opdrachten wordt gewerkt aan het boek. Daarnaast zijn er zes extra bijeenkomsten waarin er in de inspirerende omgeving van Villa Klein Heumen in alle rust kan worden gewerkt aan het eigen boek.We beginnen met een gezamenlijke startdag (9.30 - 17.00 uur), daarna is er elke maand een cursusdag van 10.00 tot 15.00 uur. Daarnaast zijn er dus zes schrijfdagen. Cursus- en schrijfdagen zijn bij voorkeur op de vrijdag, maar daar kan van afgeweken worden. Na negen maanden eindigen we met een gezamenlijke boekpresentatie. 

 

Lees meer

Hou elkaar vast is een korte onlinecursus, ontwikkeld om echtparen van Parre en Deden handvatten te bieden om hun partnerrelatie te verbeteren.
Voor wie is dit geschikt? Voor partners die geloven in hun relatie en mogelijkheden voor versteviging van de relatie willen benutten. Door de verbinding te versterken, door de communicatie te verbeteren en de veerkracht weer terug te vinden in de relatie groeit het vertrouwen in het samen kunnen doorbreken van afstand creërende patronen.

Lees meer
Verwacht een open dialoog over theater(maken), angst en systeemopstellingen.
"Parre & Deden Consultancy"is betrokken in het maakproces en begeleidt een aantal ‘work in progress’ bijeenkomsten met publiek.
Lees meer