Bestellijst

Geen bestellingen

Specials

"HET IS NOOIT TE LAAT OM GELUKKIG TE ZIJN!’
Leren kijken met nieuwe ogen naar je verleden, je heden en je toekomst
Weten en voelen wat je drijft? Verlang je naar het maken van keuzes vanuit je eigen schoenen?  Droom je er al langer van jouw leven voluit te leven? Wil je ontspannen en gelijkwaardig contact met je partner of een dierbare ander? Vind je hiervoor in alle dagdagelijkse hectiek simpelweg niet de tijd om hier iets mee te doen?Herkenbaar? Als het jou aanspreekt om in korte tijd persoonlijk te transformeren in leven, liefde en werk, dan is deze Winterschool echt iets voor jou! We bieden je de kans om binnen 5 dagen een intense reis binnen jouw bewustzijn te maken!

Lees meer
Binnenkort: Winterschool
Winterschool 5 x op Ma,Di,Wo,Do en Vr. 01-01-2024 15:00 - 00:00

"HET IS NOOIT TE LAAT OM GELUKKIG TE ZIJN!’
Leren kijken met nieuwe ogen naar je verleden, je heden en je toekomst
Weten en voelen wat je drijft? Verlang je naar het maken van keuzes vanuit je eigen schoenen?  Droom je er al langer van jouw leven voluit te leven? Wil je ontspannen en gelijkwaardig contact met je partner of een dierbare ander? Vind je hiervoor in alle dagdagelijkse hectiek simpelweg niet de tijd om hier iets mee te doen?Herkenbaar? Als het jou aanspreekt om in korte tijd persoonlijk te transformeren in leven, liefde en werk, dan is deze Summerschool echt iets voor jou! We bieden je de kans om binnen 5 dagen een intense reis binnen jouw bewustzijn te maken!

Lees meer
Binnenkort: Summerschool
Summerschool 5 x op Ma,Di,Wo,Do en Vr. 08-07-2024 00:00 - 00:00

Schrijf in negen maanden je eigen boek. Een geprint exemplaar van je boek neem je na afloop van de cursus mee naar huis.

HOE?
Via scriptvragen en intervisie- momenten in Villa Klein Heumen word je geholpen bij het schrijven van jouw boek. 

BEGELEIDING
Schrijver/journalist Marcel Rözer won diverse prijzen met zijn sportboeken en -verhalen. Tien jaar geleden maakte hij kennis met familieopstellingen bij Parre en Deden. Zijn heling verwoordde hij in hetboek ‘Zo Vader’, dat uitstekende recensies kreeg. Onlangs publcieerde hij zijn eerste roman, Het Blauwe Wonder.
Systeemcoach Nell Parre werkt al jarenlang individueel en met groepen. ‘Tell Your Story is een zinvolle toevoeging om inzicht te krijgen in de systemen waar een ieder in zit. Het helpt enorm om je verhaal aan het papier toe te vertrouwen.’

WANNEER?
Vanaf november 2020 tot juni 2021, negen cursus-bijeenkomsten waarin middels schrijflessen en-opdrachten wordt gewerkt aan het boek. Daarnaast zijn er zes extra bijeenkomsten waarin er in de inspirerende omgeving van Villa Klein Heumen in alle rust kan worden gewerkt aan het eigen boek.We beginnen met een gezamenlijke startdag (9.30 - 17.00 uur), daarna is er elke maand een cursusdag van 10.00 tot 15.00 uur. Daarnaast zijn er dus zes schrijfdagen. Cursus- en schrijfdagen zijn bij voorkeur op de vrijdag, maar daar kan van afgeweken worden. Na negen maanden eindigen we met een gezamenlijke boekpresentatie. 

 

Lees meer