Bestellijst

Geen bestellingen

Hou me los!

Wat komt aan bod:
Tijdens deze training wordt de deelnemer meegenomen in de theorie en praktijk van emotionele hechting en hechtingsgericht werken.  Dit doen we aan de hand van verschillende modellen en onderbouwingen, zoals de polyvagaaltheorie en  het EFT model. We gaan aan de slag  met elementen ervan en hoe je deze kunt gebruiken in je werk. Centraal in de training staan herstel van relaties en herstel van kwetsuren in de verbinding. We kijken naar de werking van emoties, emotieregulatie en de ‘window of tolerance’ en we gaan in op  de gehechtheidsstijlen en de invloed daarvan op onze karakters en persoonlijkheidsontwikkeling.
De nadruk zal vooral liggen op hoe in de dagelijkse praktijk invulling te geven aan het hechtingsgericht werken door middel van casuïstiek en ervaringsgerichte oefeningen en opdrachten.  We focussen ons op emoties en het lichaam en wat dit van de therapeut/coach vraagt.  

Hou me los!
Hou me los!
Cursuscode: EFT1710
Maandag 17 oktober 2022
4 lessen van 7 uur , meerdere bijeenkomsten per week, elke 5 weken aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 1,000,00
Mw. (Nell) Parre, Mw. (Karin) Deden, Mw. (Jacomijn) Jacobs
10:00 - 17:00
Locatie: Landgoed Grootstal Lab (klik hier voor de adresgegevens)

Deelname mogelijk na Basis Intensieve Training bij Parre en Deden of gelijkwaardig.
Trainer/ Docent : Jacomijn Jacobs
Co trainers : Nell Parre en Karin Deden (alle dagen) 

Doelgroep:

  • professionals die relationeel (willen) werken met echtparen en individuen
  • geïnteresseerden die een betere relatie met zichzelf en anderen wensen.