Bestellijst

Geen bestellingen

Hou elkaar vast

Je gaat elkaars onderliggende gevoelens en behoeften veel beter herkennen en begrijpen. En je leert ieder hoe je dit positief communiceert waardoor je elkaar beter kunt horen en steunen op de manier die voor ieder van jullie fijn is.

Door het volgen van de ‘Hou elkaar vast’ cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Om dit voor elkaar te kunnen krijgen gaan we in de sessies kijken naar: 

  • De manier waarop je jezelf verbindt aan anderen. Om daar zicht op te krijgen kijken we naar patronen uit het verleden (ouderlijk gezin, voorgaande relaties en vriendschappen) en het heden (werk, huidige vrienden en partner). Inzicht krijgen in de manier van verbinden geeft inzicht in de “gevoelige” punten in de partnerrelatie waartegen snel een beschermende reactie wordt opgeroepen. 
  • Het herkennen van de negatieve patronen in de relatie. Hoe raak je elkaars gevoelige punten in de verbinding, waar bestaat de verdedigende reactie uit, wat doet het met je beeld van jezelf en je partner als het geraakt wordt. Maar ook wat betekent je verdedigende reactie voor je partner, wat roept het bij hem/haar op en hoe beïnvloedt het zijn/haar reactie. 
  • Vervolgens gaan we aan het werk om handvatten te vinden die helpen deze negatieve patronen te doorbreken.
  • Als laatste hebben we aandacht voor het versterken van de onderlinge band en wat te doen om de hervonden nabijheid levend te houden. 

Tijdens de bijeenkomsten zullen we door een combinatie van theorie, opdrachten en begeleiding van de trainers samen met jullie werken aan verdieping van jullie kennis over jullie relatie en verdieping in jullie verbinding. Naast de opdrachten in de sessies zullen er ook opdrachten zijn waar jullie thuis mee aan de slag kunnen. 
Nadat  jullie aan hebben gegeven dat jullie deel willen nemen, zullen wij je telefonisch of per mail benaderen voor het inplannen van een afspraak. In dit kennismakingsgesprek van ongeveer 30 min. kijken we samen of ons aanbod past en zullen we eventuele vragen over deelname beantwoorden. 

We hopen jullie snel te kunnen ontmoeten.

Op dit moment is er geen aanbod in deze categorie. Wij nodigen u uit om later nog terug te komen naar de site.