Bestellijst

Geen bestellingen

Specials

Marcel Rözer won diverse prijzen met zijn sport- en verhalenboeken. Tien jaar geleden maakte hij kennis met familieopstellingen bij Parre en Deden. Zijn heling verwoordde hij in het boek ‘Zo Vader’. Het boek kreeg uitstekende recensies. Rözer leerde vanuit de spreekwoordelijke helikopter op zijn eigen leven te kijken en zag dat er iets wezenlijks was veranderd. Het is geen toeval dat de TYS-schrijfcursus negen maanden duurt. In de tijd van een zwangerschap neemt Rözer je bij de hand om de verhalen rondom jouw eigen familiesysteem op papier te zetten. De begeleiding door Marcel is zowel digitaal als persoonlijk. Via scriptvragen stimuleert Marcel je na te denken over jouw verhaal. Wie schrijft kan niet meer om de feiten heen. De wetenschap heeft het positieve effect van ‘het schrijven van het eigen verhaal’ inmiddels veelvuldig aangetoond. Het schrijfproces is altijd op jouw persoonlijke situatie aan te passen. Dat geldt ook voor de schrijfduur en de intensiteit van de begeleiding. 

De data van de vervolgworkshops worden in overleg vastgesteld. 
Instroom nog mogelijk tot op de eerstvolgende bijeenkomst op 25 juni van 13.30 uur tot 17.30 uur (cursusdag),13 juli schrijfdag van 9.00 tot 18.00 uur, 27 juli schrijfdag, 24 augustus cursusdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Daarna plannen we samen verder.

Lees meer
Binnenkort: Tell Your Story - Schrijfcursus
Storytelling 18 x op 25-05-2018 10:00 - 16:00

“It’s time friend, time! For peace the spirit aches!”  (Alexander Pushkin )

Deze integrale workshop biedt de gelegenheid om te onderzoeken hoe ons persoonlijke en familiaire lot samenhangt met grotere krachten, zoals niet-persoonlijke conflicten omtrent ras, klassenverschil, religie, en burgerlijke of internationale oorlogen. Deze conflicten hebben onze relatiepatronen als mannen en vrouwen en onze capaciteit voor intimiteit beïnvloed en dat vaak al gedurende meerdere generaties.

Om de last uit het verleden los te kunnen laten, bieden Karl-Heinz en Anngwyn een vreedzame atmosfeer van wederzijds respect aan, plus hun gecombineerde expertise van een innovatieve combinatie tussen trauma en systemisch opstellingenwerk, ontworpen om zowel de bewuste als onbewuste oorzaken van pijn, conflict en misverstanden tussen mannen en vrouwen te zien.
Hoewel we vaak 'tegenovergestelde geslachten' genoemd worden, zijn mannen en vrouwen in werkelijkheid twee aspecten van onze collectieve ziel. Als we deze verborgen realiteit begrijpen, kunnen we dit mysterie eerbiedigen en manieren vinden om onze echte en verbeelde verschillen te verzoenen om nieuwe paden te openen naar goede en blijvende oplossingen. De nadruk binnen de workshop zal variëren al naar gelang de specifiek behoefte van de individuele deelnemers.
Website Karl Heinz: www.dr-rauscher.de
Website Anngwyn St. Just ; www.acst-international.com

Deze workshop wordt gegeven in het Engels op 2 opéénvolgende dagen: 
Donderdag 21 en vrijdag 22 juni.

Inmiddels is de inschrijving via de website gesloten. Mocht je toch nog mee willen doen stuur dan een mail naar info@parre-deden.nl 

For the English translation of the text, please press the button "Lees meer"

Lees meer