024 3232417

Specials

“It’s time friend, time! For peace the spirit aches!”  (Alexander Pushkin )

Deze integrale workshop biedt de gelegenheid om te onderzoeken hoe ons persoonlijke en familiaire lot samenhangt met grotere krachten, zoals niet-persoonlijke conflicten omtrent ras, klassenverschil, religie, en burgerlijke of internationale oorlogen. Deze conflicten hebben onze relatiepatronen als mannen en vrouwen en onze capaciteit voor intimiteit beïnvloed en dat vaak al gedurende meerdere generaties.

Om de last uit het verleden los te kunnen laten, bieden Karl-Heinz en Anngwyn een vreedzame atmosfeer van wederzijds respect aan, plus hun gecombineerde expertise van een innovatieve combinatie tussen trauma en systemisch opstellingenwerk, ontworpen om zowel de bewuste als onbewuste oorzaken van pijn, conflict en misverstanden tussen mannen en vrouwen te zien.
Hoewel we vaak 'tegenovergestelde geslachten' genoemd worden, zijn mannen en vrouwen in werkelijkheid twee aspecten van onze collectieve ziel. Als we deze verborgen realiteit begrijpen, kunnen we dit mysterie eerbiedigen en manieren vinden om onze echte en verbeelde verschillen te verzoenen om nieuwe paden te openen naar goede en blijvende oplossingen. De nadruk binnen de workshop zal variëren al naar gelang de specifiek behoefte van de individuele deelnemers.
Website Karl Heinz: www.dr-rauscher.de
Website Anngwyn St. Just  : www.acst-international.com

Deze workshop wordt gegeven in het Engels op 2 opéénvolgende dagen: 
Donderdag 21 en vrijdag 22 juni.
Wanneer je je inschrijft vóór 10 februari 2018 ontvang je € 20,- korting!

For the English translation of the text, please press the button "Lees meer"

Lees meer
Binnenkort: Mannen Vrouwen en Vrede
Internationale workshop 1 x op Do 21-06-2018 10:00 -