024 3232417

Specials

overzicht

Om de last uit het verleden los te kunnen laten, bieden Karl-Heinz en Anngwyn een vreedzame atmosfeer van wederzijds respect aan, plus hun gecombineerde expertise van een innovatieve combinatie tussen trauma en systemisch opstellingenwerk, ontworpen om zowel de bewuste als onbewuste oorzaken van pijn, conflict en misverstanden tussen mannen en vrouwen te zien.

Hoewel we vaak 'tegenovergestelde geslachten' genoemd worden, zijn mannen en vrouwen in werkelijkheid twee aspecten van onze collectieve ziel. Als we deze verborgen realiteit begrijpen, kunnen we dit mysterie eerbiedigen en manieren vinden om onze echte en verbeelde verschillen te verzoenen om nieuwe paden te openen naar goede en blijvende oplossingen. De nadruk binnen de workshop zal variëren al naar gelang de specifiek behoefte van de individuele deelnemers.

Deze integrale workshop biedt de gelegenheid om te onderzoeken hoe ons persoonlijke en familiare lot samenhangt met grotere krachten, zoals niet-persoonlijke conflicten omtrent ras, klassenverschil, religie, en burgerlijke of internationale oorlogen. Deze conflicten hebben onze relatiepatronen als mannen en vrouwen en onze capaciteit voor intimiteit beïnvloed en dat vaak al gedurende meerdere generaties.

Deze workshop wordt gegeven in het Engels en bestaat uit twee opéénvolgende dagen: 
Donderdag 21 en vrijdag 22 juni.
Wanneer je je inschrijft vóór 31 januari 2018 ontvang je € 20,- korting!

For the English translation of the text, please press the button "Lees meer"

Lees meer
Binnenkort: Mannen Vrouwen en Vrede
Internationale workshop 1 x op Do 21-06-2018 10:00 -