Bestellijst

Geen bestellingen

Specials

"HET IS NOOIT TE LAAT OM GELUKKIG TE ZIJN!’
Leren kijken met nieuwe ogen naar je verleden, je heden en je toekomst
Weten en voelen wat je drijft? Verlang je naar het maken van keuzes vanuit je eigen schoenen?  Droom je er al langer van jouw leven voluit te leven? Wil je ontspannen en gelijkwaardig contact met je partner of een dierbare ander? Vind je hiervoor in alle dagdagelijkse hectiek simpelweg niet de tijd om hier iets mee te doen?Herkenbaar? Als het jou aanspreekt om in korte tijd persoonlijk te transformeren in leven, liefde en werk, dan is deze Summerschool echt iets voor jou! We bieden je de kans om binnen 4 dagen een intense reis binnen jouw bewustzijn te maken!

Lees meer
Binnenkort: Summerschool
Summerschool 4 x op mon;tue;wed;thu 13-07-2020 14:00 -

Schrijf in negen maanden je eigen boek. Een geprint exemplaar van je boek neem je na afloop van de cursus mee naar huis.

Marcel Rözer
won diverse prijzen met zijn sport- en verhalenboeken. Tien jaar geleden maakte hij kennis met familieopstellingen bij Parre en Deden. Zijn heling verwoordde hij in het boek ‘Zo Vader’. Het boek kreeg uitstekende recensies. Rözer leerde vanuit de spreekwoordelijke helikopter op zijn eigen leven te kijken en zag dat er iets wezenlijks was veranderd. Het is geen toeval dat de TYS-schrijfcursus negen maanden duurt. In de tijd van een zwangerschap neemt Rözer je bij de hand om de verhalen rondom jouw eigen familiesysteem op papier te zetten. De begeleiding door Marcel is zowel digitaal als persoonlijk. Via scriptvragen stimuleert Marcel je na te denken over jouw verhaal. Wie schrijft kan niet meer om de feiten heen. De wetenschap heeft het positieve effect van ‘het schrijven van het eigen verhaal’ inmiddels veelvuldig aangetoond. Het schrijfproces is altijd op jouw persoonlijke situatie aan te passen. Dat geldt ook voor de schrijfduur en de intensiteit van de begeleiding. 

 

 

Lees meer