Bestellijst

Geen bestellingen

Loopbaan ontwikkeling

Anders werken aan werk

De ontwikkelingen in de samenleving volgen elkaar snel op. Baanzekerheid bestaat niet meer, het Nieuwe Werken neemt een vlucht, carrière maken is niet vanzelfsprekend, reorganisaties zijn aan de orde van de dag en de balans tussen werk en privé vervaagt. Dat vraagt een andere manier van werken aan je werk. Medewerkers moeten zich veel bewuster zijn van eigen mogelijkheden, grenzen, vaardigheden, competenties, wensen en eisen. Wie ben je, wat doe je, wat kun je en wat wil je? Zit je wel in de juiste functie of organisatie? Welk werk past het beste bij je leeftijd of gezinssituatie? Dat geldt natuurlijk ook bij re-integratietrajecten.

Wat goed voelt werkt het beste

Je werk neem je mee naar huis en omgekeerd. Wat goed voelt, werkt goed. Wie goed in zijn vel zit, beweegt zich letterlijk beter door het leven. Alles is aan elkaar verbonden en dat is de rode draad in ons loopbaanadvies. We nemen al je beweegredenen, vaardigheden en wensen mee en werken toe naar het moment waarop je zélf bewust de voor jou juiste keuze maakt voor de toekomst.

Volwaardig aanbod

Wij bieden een volwaardig aanbod op het gebied van loopbaantrajecten. Samen fungeren wij als coach en klankbord voor iedereen die zich optimaal wil ontwikkelen in werk en leven. Er is een ruim aanbod van workshops en trainingen, zowel individueel of in groepsverband. Per individu kiezen we de juiste combinatie van bijvoorbeeld individuele sessies, familieopstellingen, gezamenlijke trainingen of andere methodieken.

 

Op woensdagmiddag 29 maart hebben wij een middag gepland voor werkgerelateerde opstellingen. Zie de agenda voor de kosten en de aanvangstijden.

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over de aanpak van loopbaanadvies van Parre & Deden? Stuur een mail naar:  info@parre-deden.nl